Partnereinknek

Legyen Ön is büszke Pelle-Molnár forgalmazó!

Több lehetőség is nyílik arra, hogy partnerekké váljunk.

1.) Forgalmazzon Pelle-Molnár csokoládékat és bonbonokat!

Amennyiben szívesen forgalmazna Pelle-Molnár Kézműves Bonbon termékeket (bonbonok és táblás csokoládék), úgy szeretettel üdvözöljük viszonteladó partnereink között. Rendszeres rendeléshez töltse le ezt a fájlt: Aktuális árlista (frissítve: 2017.02.22) Minden rendelés előtt lépjen fel erre az oldalra, hogy ellenőrizhesse, van-e újabb verzió a megrendelő fájlból.

A csomagot személyesen tatai üzletünkben veheti át, egyéb esetben a GLS futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy kéthetes szállítási határidővel dolgozunk. Amennyiben a termék hamarabb rendelkezésre áll, úgy természetesen hamarabb szállítjuk.

Amennyiben dobozos bonbonra szeretne árajánlatot kapni, kérjük, írja meg igényeit.

2.) Készíttessen egyedi csokoládé termékeket!

Nyitottak vagyunk minden új ötletre.
A Bencés csokoládékat a tihanyi Bencés Apátság kérésére készítettük el, akik annyit kértek, a kézműves csokoládé legyen Tihanyra jellemző.
A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor saját gyógynövényeit szerette volna viszont érezni a csokoládékban. Részükre a Bakonybéli csokoládék mellett egyesével csomagolt bonbonokat is készítünk.
A Royal mazsolaboros bonbont a Royal mazsolabor felhasználásával készítjük a Royal Borháznak.
Valamennyi esetben a Pelle-Molnár műhely dolgozta ki a receptúrát, azonban a forgalmazás a megrendelőt illeti (kivételt képez saját üzletünk).

Lehetőség van csokoládé és bonbonos dobozaink egyedi nyomdázására, így akár céges ajándékként is remekül helytállnak termékeink.