Adatvédelmi nyilatkozat

Tájékoztatjuk, hogy a honlapunkon megadott személyes adatát a mindenkor hatályos adatvédelmi rendelkezéseknek megfelelően bizalmasan kezeljük. Az adatokat csak meghatározott és törvényes célra tároljuk, a tárolás során azok biztonságáról gondoskodunk, megakadályozva a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatokat a Pelle-Molnár Kft. által korábban szervezett programokra történő regisztráció során, vagy a hírlevelünkre történő feliratkozáskor rögzítettük.

A honlapjaink használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy az oldalak sütiket használnak. A sütikről bővebben itt olvashat.

Jogi nyilatkozat

 A honlap tartalma eltérő megjelölés hiányában a tartalomszolgáltató szellemi alkotása, mely így csak a vonatkozó törvényi korlátok között használható fel. A honlap információi kizárólag a forrás megjelölésével alkalmazhatóak.

A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. A tartalomszolgáltató által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (cikkek, tanulmányok) felhasználni kizárólag a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. rendelkezései szerint lehetséges. Minden e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.

A honlapon található külső hivatkozások (linkek) követésével letöltött tartalom nem áll a tartalomszolgáltató befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket a tartalomszolgáltató törli vagy módosítja.

Felhasználási feltételek

Azzal, hogy belép a www.kezmuvesbonbon.hu honlapra, illetve azok valamelyik (al)oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak: a felsorolt website-okon található tartalom a Pelle-Molnár Kft. szellemi tulajdona. A honlapon felhasznált tartalmak és fotók akár eredeti, akár módosított formában történő forrásmegjelölés nélküli felhasználása és közlése tilos.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Pelle-Molnár Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.