Hol kapható?

Az oldalon a Márkaképviseleteket, Egyedi megrendelőket és Viszonteladókat tekintheti meg. Érdemes a teljes oldalt végigolvasni.

MÁRKAKÉPVISELETEK

Tata:

Megnyitottuk saját üzletünket Tatán, a Tóvárosi korzón (a Malom diszkonttal szemközt). Fél tábla kézműves csokoládéból készült forró csokoládéval, kávéval és saját készítésű kézműves bonbonjainkkal, táblás csokoládéinkkal várjuk kedves vendégeinket. A csokizó honlapját itt tudja megnézni: link.

Térjen be hozzánk, ha egy csodás utazásra vágyik az ízek birodalmába!

 

Partnereink, akik részére egyedi termékeket készítünk.

Bakonybél:

Szent Mauríciusz Monostor  –  8427 Bakonybél, Szent Gellért tér 1.
Itt a bakonybéli gyógynövényekkel ízesített csokoládékat találja meg.

Budapest:

Royal Borház – Kizárólag a Borház részére készítjük a Royal szarvasgombás bonbont, amelybe a magyar szarvasgombán kívül Márton és lányai pálinka kerül.

Tihany:

Bencés Apátság  –  A Tihanyi Bencés Apátság kérésére gondoltuk ki a Bencés csokoládét, amely a levendula és a pörkölt mandula ízét egyesíti. Az ajándéküzletben ezek a csokoládék is kaphatóak.

 

Viszonteladóink:

Budapest:

Csokoládé áruház – Immár nemcsak webáruházként működik az üzlet, személyesen is be lehet térni a Ráday utcában kialakított boltba. (1092 Budapest Ráday utca 54.) (IX. ker.)

BIJÓ – Újonnan nyílt kis- és nagykereskedés, mely az egészséget tűzte zászlajára. (1135 Róbert Károly körút 96-98.) (XIII. ker.)

MediLine – Paleo és nem paleo termékek a 1139 Budapest, Csizma u. 4. sz. alatt. A webáruházban még nem vagyunk benne, de a letölthető árlistában szerepelnek a termékeink, két kategóriában, és az üzletben személyesen megvásárolhatóak is. (XIII. ker)

A kínálatban a Diabetikus/Paleo étcsokoládék közül a natúr, a narancsos, a gyömbéres, a chilis szerepel, nem paleo csokikból pedig a fahéjas-aszalt szilvás, gyömbéres étcsokoládék,  kávés és sztracsatella fehér csokoládék, jázminos, levendulás és mákos tejcsokoládék szerepelnek.

Hungaricum Dessert Shop – Elegáns környezetben kiváló minőségű magyar csokoládék-ez jellemzi ezt a Hold utcai üzletet. (V. Hold u. 3-5. és Hercegprímás u. 4.) (V. ker.)
Utolsó szállítás: 2014.09.25.

Pannonhalmi Bencés Bolt – (1053 Budapest, Károlyi Mihály út 19.)

Debrecen:

BIJÓ – Újonnan nyíló (2014. április közepe) kis- és nagykereskedés, mely az egészséget tűzte zászlajára. (Debrecen, Miklós utca 18.)

Oroszlány-Majk:

Levendula Bolt – A Remeteség területén található Levendula boltban megvásárolhatók táblás csokoládéink. (Majk)

Sopron:

Nagyboldogasszony Templom – A Bakonybéli és a Bencés csokoládéinkat találja a templom üzletében.

Ínyencek Boltja – Széles kínálat található táblás csokoládéinkból. Utolsó szállítás: